Veranderingen aan het receptiegebouw/kantoor

We starten dit jaar met een leuke verandering op ’t Markslag. Het receptiegebouw zal verbouwd worden en er wordt – als alles volgens planning loopt – in 2025 een kleinschalig koffie- en theehuis gevestigd in het gebouw.

Het receptiegebouw/kantoor zal verbouwd worden.  Er wordt een kleinschalig koffie- en theehuis gevestigd.  De werkzaamheden starten in de maand juli/augustus 2024 en we hopen zo tegen de winter met de buitenwerkzaamheden klaar te zijn. Daarna gaan we met het interieur aan de gang, opdat we straks een mooie en gezellige daghoreca-voorziening op het chaletpark hebben. Het koffie- en theehuis krijgt de naam ’t Veens Huuske. De opening staat gepland in het vroege voorjaar van 2025. Het theehuis zal worden geëxploiteerd door Anke Nieuwenhuis.

Chaletpark 't Markslag

Bij de receptie van ’t Markslag kun je met al je vragen terecht. De beheerder is hier op afspraak aanwezig om je verder te helpen.

053 - 569 66 66 [email protected]
Chaletpark 't Markslag

't Markslag is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied Het Witte Veen. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

Contact

© Chaletpark 't Markslag 2024 | Ontwerp: Geen Blad voor de Mond B.V.