Omgeving

Chaletpark ’t Markslag ligt in Buurse, in het grensgebied en dichtbij grotere steden met een ruim winkelaanbod zoals Haaksbergen (8km) en Enschede (10km). Hier zit je buitenaf, maar niet afgelegen. Een uitstapje naar Duitsland (Ahaus – Alstätte, 2km) is bovendien zo gemaakt. Het winkelcentrum ter Huurne, voorzien van een speeltuin en restaurant, ligt om de hoek. Evenals restaurant de Haarmühle, waar het naast de oude watermolen, aan de oever van de Aa, goed vertoeven is.

Bij ’t Markslag hebben mensen een ruime plek voor hun chalet in een bosrijke omgeving, dichtbij natuurgebieden als het Witte Veen, het Haaksbergerveen en het Buurserzand. Hier genieten ze van de rust, het kabbelende geluid van de Buurserbeek en maken ze de mooiste fiets- en wandeltochten.

Chaletpark 't Markslag

Bij de receptie van ’t Markslag kun je met al je vragen terecht. De beheerder is hier op afspraak aanwezig om je verder te helpen.

053 - 569 66 66 [email protected]
Chaletpark 't Markslag

't Markslag is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied Het Witte Veen. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

Contact

© Chaletpark 't Markslag 2024 | Ontwerp: Geen Blad voor de Mond B.V.